Big words is my world..

Have you ever felt
that your heart is to
damedged to make a beat,
that lonelyness is your only friend,
that no one could take you away from your
missery,
thats´s how I felt
before I found you, now I´ve
found something to live for and that
something is you...

Lögn!

Ett Leende som bara ljuger!...

Life as we see it...

Ibland är livet underbart, känns iaf så, ibland känns livet skit, och jag vill bara böja mig ner och gråta...
Man begår misstag och vill inget hellre att kunna spola tillbaka tiden.
Men tänk om de gick att spola tilbaka tiden, då skulle alla misstag inte bli misstag längre.. Eftersom de går att åtgälda.. Då är de bara dumma dåliga saker, men som egentligen inte hänt.. Lr kanske de har? :O

Jag älskar er som ställer upp för mig, och jag hoppas ni älskar tillbaka.
Jag försöker vara den där vännen som hjälper tillbaka, även om jag egentligen inte orkar just då..
För vänner är de bästa jag har, och att de mår bra är de viktigaste här på denna jord..
Utan er, är jag INGENTING!

Jag älskar utan gränser, älskar utan tvång <3

I´m not OK!

Im walking around, trying to forgett, trying to stop regret my misstakes. 'Cus I cant undo them now. Maybe I will be fine, but no, Im not OK

Go kväll!

Ja, kväll är det, och jag håller på att somna framför datorn, inte för att jag e trött, eller jo, det är jag oxå, men utan för jag har så jävla tråkigt. Hanna var här typ 3-4 gånger förra veckan, och de var så jävla skönt, för då hade jag iaf något att göra, och nu är de så jävla tomt utan henne :/ Saknar henne grymt mkt, även om vi sågs igår lixom. Men hon gör att jag blir så jävla glad, hon får mig att må så jävla bra, utan henne runt omkring blir allt så mycket tråkigare.

Jag saknar något, inte något jag tappat bort, tror jag inte iaf, tror jag... men de e något i livet som saknas just nu.. Jag vet inte vad de e, motivationen, eller något helt annat. Allt jag gör känns bara så motigt just nu, och jag vet inte varför..:S ??... Ibland tror jag bara att de e kärlek från ett annat kön som saknas, men sist jag fick de, så blev de ingen skillnad, jag kunde ibland t.o.m börja må sämre än jag gjorde innan... Vad är fel?.. Jag förstår inte :S

Nu har jag även blivit uppdaterad på Facebook, så försöker lära mig de nu =).. De e lite komlicerat, men de lär lösa sig:D Helt retard e man ju inte xD..
haha..

Men men nu ska jag sova..
Pussar på er små hjärtan <3

Sjukling!

Ja! Det är jag det. Jag har gått och blivit sjuk på kuppen, säkert småskitarna på Fritids som smittat mig. Blä!.. Jag som förra veckan sa att jag var så skonad från förskylningar, och nu får jag en av de värsta slaget.
Ont i halsen, snorig och yrslig, fy fan alltså!

Skulle ha fått sällskap här hemma ikväll, men nej nej, så blev de inte, den personen ställde in..:/ (dum anledning till varför den ställde in, men iaf)..
Sen bestämde vi att jag skulle ut me P, H & E, men när jag satt och kollade på mina favorit program (One Tree Hill & Hidden Palms) så började jag känna mig yrslig och insåg att de inte var någon idé att gå ut idag,utan stanna hemma och ta de lugnt istället...
Men det suger iaf, jag vill inte vara sjuk :'(

Jag hatar att vara sjuk, man ligger hemma och har tråkigt, vet inte vad man ska göra, och ALLT verkligen ALLT kul händer de dagarna man e sjuk. BLÄ!..
Och man blir typ mer deppig av att vara sjuk, för man tänker å allt och inget när man har tråkigt, så då kommer allt upp på en gång, samtidigt..
USCH! Säger jag bara! USCH!..

Men men, det är iaf helg nu, jag behöver inte gå till praktiken förns på Tisdag, så de e rätt skönt, så kan ta de riktigt lugnt. Men jag kommer bli rastlös. Och så kommer man vara hemma äta onyttigt, och inte få gå ut och röra på sig, då blir de inge bra. Man ligger bara hemma och tycker synd om sig själv... (Eller inte)

Aja, burr burr på er (även om ingen annan hemma påstår att de e kallt)...

Ha de bäst, och hoppas ni mår bra iaf, de e de som räknas, jag överlever att vara sjuk just nu =)...

Puss puss <3

RSS 2.0