Jipppiee =)

Jobbarveckan är slut, å 2000 kr rikare, fy fan va skönt..
De var som ja kom till himlen när vi fick gå hem idag...
har fan slitit sönder mig, oc h ska idag ut me H och P, de blir min trevliga avslutning av en veckas hårt arbete =)
Får se om de blir någon fest, annars blir de la Chill me älsklingarna istället, inte setts vi tre på evigheter...

Tjingeling på er alla =)
puss puss / Emelie

Johan <3

Johan ♥

Ingenting kan förklara vad du betyder för mig älskling..
Det finns inga ord som kan förklara för dig hur underbart jag mår med dig vid min sida..
Du är i mina tankar 24/7 och ja, om jag inte drömmer om dig när jag sover, så tänker jag direkt ¨på dig så fort jag vaknar..
Du får mig att för en gångs skull känna mig riktigt lycklig..
Har många gånger trott att jag varit världens lyckligaste, men de är inget som når upp till lyckan  jag känner nu när du finns..
Jag är totalt jävla förälskad i dig, och jag vill aldrig, jag menar aldrig, släppa dig..
Så länge du vill ha mig vid din sida, så kommer jag stanna vid din sida..

Du vet dem där dagarna då allt känns tråkigt, å allt bara regnar bort känns de som, du sitte och deppar och har tråkigt..
Sådana dagar har jag inte kännt på evigheter nu, och de e tack vare dig älskling..
Varje dag är som en solig och varm sommardag, varesig de regnar eller inte..

Dina sms på dagarna gör att jag alltid får ett leende på läpparna, och jag kan verkligen aldrig sluta att le..

Jag tror faktiskt att jag lever i himlen, eller så har jaag fått ner världens underbarasta ängel till jorden..

För längesen hade jag gett upp att leta efter killar, jag sket i allt å jag ville hellst bara försvinna ur detta helvetet, men du ändrade mig.. Du fick mig att inse att de finns saker att leva för här, DIG!..
Var dag som går lever jag för dig älskling <3

Du betyder allt för mig hjärtat, och jag vill alltid vara din...

Du är världens underbaraste vandrande pojke på denna jord <3

 ♥  ♥


Jobba, Jobba, Jobba

Ja då, precis vad jag börjat göra idag.. Jobbar hos Kussen, har tvättat rent, och målat hela deras altan idag, och de tog hela dagen, hann inte ens färdigt med allt, å imorgon ska vi måla igeeeeeeen. Palla lixom, fett mycket..

Haha, jag å brorsan hade faktiskt rätt kul för att jobba tillsammans:P Han kladda massa färg på mig som för stunden var kul, men du går de fan inte bort, å faaaan de har hamnat i håååååreeeeet...usch, de går ju inte booort! Hjälp..
Jag hade iaf ett ANTAL vita handflator på benen och jeans shortsen, väldigt sexigt.. 8-)
Iaf, Lunchen blev Kyckling, Feta ost och tomat sallad ^^ mumsigt, dock började de spöregna när jag ätit upp halva lunchen, mindre roligt ;P
haha..

Aja, jag är iaf helt jävla slut efter allt målande å tvättande... Somnade knappt nått inatt heller, å va sedan uppe vid halv 7...
Har du någon gång vaknat mitt i natten och insett att om 2 timmar ska du upp, har du kunnat somna om hur enkelt som hellst då?..
Oftast inte, lr?
så vare för mig inatt. Hade skit svårt å somna även om ja va trött så ja låg å vände å vreed på mig, sen när jag väl somnat vaknade jag 2-3 timmar innan ja skulle upp typ, å då kunde ja inte somna. När telefonen ringde halv 7, hade ja nog typ precis somnat..
Så nu e ja trött som ett as, ska bara göra lite saker här, sen ska ja sända iväg ett sms till Johan, sen ska jag nog lägga mig på kudden och sova. fy fan va skönt de ska bli..

Men men, mina kära vänner, ni får ha de super, och tack för alla kommentarer måste ja säga, en person är iaf extra duktig, han vet vem han är ^^ =)
hihi..
Men men, vi hörs snart igen;)
puss puss mina hjärtegull, Peace <3

Midsommar!!

Haha Kunde man ens kalla de midsommar igår? Vad vare, lite mys med familjen på dagen och till middag, sen inge mer? inga visor ingenting!!... Vafaaaan, förra året var ju så mkt bättreee! =)

Aja, träffade iaf Malte vid Åtta, så åkte vi till Micke, där David & Leo redan var, så kolla på film.. Lycky number Slevin..
Senare kom även Johanna & Emanuel =)... Efter filmen käkade vi jordgubbstårta som Mickes mamma bjöd på, smarriiiiiigt =)
Efter det chillade vi lite me gitarr å sådär, och sen drog vi ut. Vi stack ner till Badberget och loda lite, sedan typ stack alla heeem. Jag med för den delen, fan va tråkigt:P
Jag satte mig och kollade på Hemvärn & Påssjuka, som min bror så snällt hade spelat in från kvällen.... Men tror ni jag såg klart på den 2 timmar långa pjäsen lr? haha nej nej,jag somnade efter en halvtimme typ, i soffan :P...
Vaknade sedan kl 10 imorse å var allmänt trött å seg, haha ;P

Så¨nu sitter jag här vid datan och har skit tråkigt, lr ja, de e lite folk inne på msn som e roliga, men annars ingenting. Och inte har jag ätit något heller, jag spyr på mat typ..blääää..usch.. Ja kanske börjar bli sjuk lr nått?? =/

Aja, thats enough for me at the moment..
Tjing // Emelie

Frååågor ^^

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Johans samtal <3

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov ^^

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Snackade med Tess ;)

Det sista du sa högt?
jävla skit:P

Vad har du druckit idag?
Kaffe, Vin, Cider, Bubbelvatten & Orange

Vad var det senaste du åt?
Bragokex

Vad var det senaste du köpte?
En dietbar:P

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brun

Vad är det för väder hos dig just nu?
Molnigt

Vad åt du för glass sist?
Vaniljglass

Sover du tungt?
Jao som faan

Vad drömde du inatt?
Minns inte xD

Favoritlåt just nu?
Överallt med Caracola

Vad ser du om du tittar åt höger?
En ljusblå tröja

Vad gör dig glad just nu?
Att jag ska ut å röja snart...

Vad ska du göra härnäst?
Äta middag ^^

Höger- eller vänsterhänt:
Hoger

Humör just nu:
Lycklig

Favoritgodis:
Choklad <3

Kläder just nu:
Mjukisar å tröja

Musik just nu:
Ingen faktiskt:P

Hur många kuddar sover du med:
4 ^^

Vad längtar du mest efter just nu?
Att få vara med Johan <3

Älskling <3

Du fattar inte hur mkt jag saknar dig Tess..
Personen jag kan prata med om allt är 1000 mil ifrån..
Fatta jobbigt..Snälla, jag hoppas dessa 5½ veckor går skit snabbt,f rö jag saknar dig så ja dör redan nuuu!!!..

Jag ska inte klaga iof, har de rätt skönt här hemma, men att inte kunna umgås med dig tar kål på mig...:/ <3
Jag får umgås me din inneboende hela tiden, hehe ;p
de ska ja inte klaga på heller men iaf;)

Saknar dig något enormt gumman..
Du är mitt allt
och jag älskar dig över allt annat <3
Tack för att du alltid ställer upp och finns <3


Vegetarian?

Jag? Jo, jag funderar faktiskt på det... Läste för några dagar sen, igenom ett arbete jag och Tess gjort om vegetarianism, och blev så jäkla inspirerad att jag tror jag vill bli vegetarian... Inte äta kött, fisk, kyckling m.m... Jag gör de inte för att jag inte tycker om det, för de gör jag, tyvärr... Jag har alltid varit emot att äta hästkött, känns som man äter ett husdjur, men nu vill jag ta det ett steg längre. 

  "Människor säger ofta att vi alltid ätit kött,Som om det rättfärdigar att vi fortsätteratt göra det. Då borde vi inte heller försökahindra människan från att mörda varandra,eftersom det också pågått i alla tider? / I B Singer

Anledningar till att bli vegetraian då? Här är några :

För det första: Djuren behandlas jättedåligt, även i det bedårade moralparadiset Sverige. Detta vet många inte om, eftersom de flesta djur hålls infångna, inspärrade bakom stora vägar, som vi helt enkelt inte kan se in i.


För det andra: De andra djuren, kan liksom vi känna smärta och välbefinnande. Djuren finns inte till för att vi människor ska utnyttja, plåga, döda dem. De finns till för sin egen skull. Att en individ med svans, eller inte kan prata människospråk, eller inte bry sig om människokultur, ger inte en svanslös människospråktalande individ med kulturintresse rätt att förtrycka denna.


För det tredje: Köttkonsumtionen orsakar miljöförstörelse. Kväveutsläpp som övergödslar skog och vatten, skogsskövling, metangasutsläpp som bidrar till växthuseffekten och förstör ozonlagret. Dessutom går stora mängder vatten, energi och mark åt för att föda upp djur.
Miljömedveten? Lite kanske


För det fjärde: Människor svälter i 3:e världen, samtidigt som vi föder upp djur för att äta dem. Om grödorna blev människoföda direkt, istället för att gå genom djur som sedan dödas och äts, skulle maten räcka till att mätta fler. Ingen skulle behöva svälta, eftersom det finns mat till alla. Naturligtvis krävs en annan fördelningspolitik också, för att stoppa svälten.

Vi behöver faktiskt inte livnära oss på andra djur för att överleva,

Vi kan klara oss lika bra, eller bättre på en allsidig vegansk kost.


Enligt vegetarianföreningen är vegekost bra för hälsan, den innehåller mindre fett och farligt kolesterol och mer av; fibrer, vitaminer och mineraler, vilket motverkar fetma, cancer, diabetes, allergi, eksem, reumatism och kärlsjukdomar. Så varför inte redan då blir vegetarian eller vegan?


Vegetarian

En vegetarian äter grönsaker, frukt, rotfrukter, mjöl och gryn, pasta, bröd, ris, nötter, frön, bönor, ärter och linser. I Sverige brukar man kalla sig vegetarian även om man också äter mjölkprodukter och ägg. 
Vs?
  

Vegan
En vegan äter inte eller använder inga animaliska produkter. Det innebär i praktiken helstopp för till exempel gympaskor i skinn och smågodis som innehåller gelatin. Många veganer har ett starkt engagemang för djurens rättigheter, eller en religiös övertygelse om att det är fel att använda sig av animaliska produkter.

Kanske ska tänka igenom de lite mer, men imorrn börjar iaf allvaret med bra mat, inget godis eller snabbmat längre =)


Min ängel <3

Nu har hon åkt, å fan, ja började gråta, vafan, de e 5½ veecka, de e lååångt juuu..gumman, du lämnar ett så stort tomrum, känns ungefär som om du aldrig ska komma tillbaka!...
Men de gör du, de vet jag, åå ja längtar tils den dagen <3

Jag älskar dig slampa... Vi föralltid <3

Du ska vara borta i 6 veckor :'(

Ja precis, Tess, du bara åker bort till Thailand typ största delen av sommaren, hur fan ska ja klara mig själv här hemma?.. Med Emil, fine, de har ja inte problem me, men ändå, dig kan jag ju prata med allt om,hallåå lixom, så åker du bort till andra sidan jordklotet typ...
Du förstår inte hur mkt jag kommer sakna dig alltså. De kommer vara så jäkla tomt. Ja kommer inte kunna ringa hem till dig och fråga om vi ska hitta på något. Kan inte sitta och sms:a i timtatl om allt å inget. De blir inge slappande i trädgården eller någonting, hallååå, trååkigt utan dig hemma ju gumman.. så ja hoppas innerligt dem där 6 veckorna går snabbt... Ska försöka vara sysselsatt hela den tiden du e borta, så kanske de går snabbare ^^..
Man kan iaf hoppas..



Du ska vara borta i evigheter gumman...

Fatta tomt de kommer vara alltså, bläääää, vill inte tänka på de..

Grönan!

Var på gröna Lund igår, fett kul, fast åkte inget, spelade bara bort en massa pengar ^^ hehe..så e de..
De va kul även fast jag inte åkte något, jhag mår så skit dåligt av å åka allt sen så hade ja inte så mkt pengar ^^..och ett åkband e de inte värt om man abra åker enstaka för att man mår dåligt..
Var där med Emil, Tess & Sofia, myyys pys =)

Sen var de sommarkrysset, med Andreas Johnsson med flera..
ARVINGARNA VAR DÄR..ååå älskar dem..
kommer ihåg cinderella kryssningen nuu <3
Kan lägga upp bild sen från den ^^..

Aja imorrn börjar man 10 över tolv, så behöve inte slagga än..
aja
folket där ute, had e bäst, lr bättre än mig iaf, verkar enkelt:P

puss pusss <3

To easy!! <3

Ingen förstår något, ingen kan förstå..
De är bara den innersta tanken som kan få någon att förstå, men den döljer jag djupt inne..
It´s to easy to hide my feelings right now!

image11

Jag längtar till en dag utan smärta, en dag då man kan vara lycklig för mer än en dag! <3

RSS 2.0